Vorige Verflaag

Vorige Verflaag

Alle oppervlakken moeten schoon en droog zijn voordat u gaat schilderen. Als er verontreinigingen aanwezig zijn, moet het oppervlak worden gewassen met een geschikt reinigingsmiddel om de verontreiniging te verwijderen.

Meer weten
Chalking Controle

Chalking Controle

Wanneer een verffilm droogt, sluit een dunne laag helder bindmiddel (hars) de pigmentmoleculen in de coating af. Omdat de coating wordt blootgesteld aan weer en UV-licht, breekt deze heldere film af, waardoor de pigmentmoleculen worden blootgesteld.

Meer weten
Waterbestendig

Waterbestendig

Onze waterdichtingsoplossingen zijn ontworpen om extra beschermingslagen te bieden om uw huis te beschermen tegen vochtschade.

Meer weten

Professionals met meer dan decennia ervaring

Wij bedienen al meer dan 15 jaar particuliere en commerciële klanten. Onze schildersdiensten omvatten interieur- en exterieurwerkzaamheden, evenals gevelbeplating en droogrotreparatie. Meer info op www.schilderwerkensnel.be

Kwaliteitswerk tegen kwaliteitsprijzen!

Over tijdbesparende ideologie en het doel om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren om hen gelukkig en tevreden te houden, houdt ons altijd onze concurrentie een stap voor.

End-to-end dealer verleende service

Deskundig advies

Deskundig advies

De Consumer Associate beoordeelt uw behoeften, evalueert wetenschappelijk uw woning en voert een consultatie uit.

Vraag ons
Schilderen Gereedschap

Schilderen Gereedschap

Om ervoor te zorgen dat elke verfervaring professioneel is, worden gemechaniseerde hulpmiddelen gebruikt om het verfproces te vereenvoudigen en te versnellen.

Vraag ons
Zegel van zekerheid

Zegel van zekerheid

Adem gemakkelijk, verf totaal biedt jaar glijdende garantie ** op geselecteerde producten.

Vraag ons

Laatste aankomsten

Wat voor soort chemicaliën zitten er in verf?

chemicaliën

Je denkt misschien dat verf gewoon een chemische kleurstof is die in een vloeistof is opgelost om het te verspreiden, maar het is iets meer dan dat. De meeste verven hebben eigenlijk drie hoofdcomponenten, het pigment, het bindmiddel en het oplosmiddel. (Het bindmiddel en oplosmiddel worden soms gezamenlijk het voertuig genoemd.) Er zijn meestal ook een aantal additieven om de eigenschappen van de verf op verschillende manieren te verbeteren, afhankelijk van waar en hoe het zal worden gebruikt.

pigmenten

Het pigment is de kleurstof in een verf. Het ziet er een bepaalde kleur uit omdat het sommige golflengten van licht reflecteert en andere absorbeert (zie ons artikel over licht voor een uitleg over hoe kleuren werken). Traditioneel worden metaalverbindingen (zouten) gebruikt om verschillende kleuren te maken, dus bijvoorbeeld titaniumdioxide (een helderwitte chemische stof die vaak in zand wordt gevonden) wordt gebruikt om witte verf te maken, ijzeroxide maakt gele, rode, bruine of oranje verf ( denk aan hoe ijzer roestrood wordt) en chroomoxide maakt verf die groen is. Zwart (aantoonbaar geen kleur) is afkomstig van koolstofdeeltjes (denk aan hoe je verbrande toast eruit ziet en je komt in de buurt van een chemische kleurstof die bekend staat als ‘carbon black’). Verschillende pigmenten worden samen gemengd om verf van elke gewenste kleur te maken.

pigmenten

Binders

Pigmenten zijn meestal vaste stoffen, dus je kunt ze niet gebruiken om zelf te schilderen. Ze zouden moeilijk aan te brengen zijn, ze zouden zich niet gelijkmatig verspreiden, ze zouden niet aan papier of een muur kleven en ze zouden zich meteen wassen als ze nat werden. Daarom bevatten verven ook stoffen die bindmiddelen worden genoemd. Het is hun taak om de pigmentdeeltjes aan elkaar te lijmen, maar ook om ze aan het oppervlak dat je aan het schilderen bent te laten plakken. Sommige bindmiddelen zijn gemaakt van natuurlijke oliën zoals lijnolie, maar de meeste zijn nu gemaakt van synthetische kunststoffen (oorspronkelijk waren ze gemaakt van rubber, daarom praten we vandaag nog steeds over “latexverven”). Visualiseer het bindmiddel als een onzichtbare huid van plastic met een kleurrijk pigment erdoorheen verspreid en u kunt zien hoe een verf een beschermingslaag biedt.

oplosmiddelen

 
Meng een pigment en een bindmiddel en je krijgt een dikke gloopy substantie die moeilijk te verspreiden is. Ooit geprobeerd een muur met stroop te schilderen? Zo is het met een pigment en een bindmiddel. Het is de reden waarom verven een derde belangrijke chemische component hebben die het oplosmiddel wordt genoemd. Zoals de naam al doet vermoeden, is een oplosmiddel iets dat iets anders oplost. De taak van het oplosmiddel is om van het pigment en het bindmiddel een dunnere en minder viskeuze (gemakkelijker vloeiende) vloeistof te maken die zich gelijkmatig verspreidt (daarom worden verfoplosmiddelen soms verdunners genoemd). Zodra de verf is verspreid, verdampt het oplosmiddel in de lucht, waardoor de verf gelijkmatig wordt aangebracht en eronder droogt. Wanneer je een echt vieze verf aanbrengt en er een geur blijft hangen gedurende dagen terwijl het droogt, is dat het oplosmiddel dat in de lucht verdampt.

Commercieel, zakelijk en kantoor schilderen met verfwerken

Commercieel

Schilderen in een commerciële, zakelijke of kantooromgeving vereist speciale aandacht. Paint Works begrijpt dat het voor ons nodig is om flexibel te zijn, dus we passen onze werkuren aan uw schema aan, zelfs als dat onconventionele uren betekent! Veel van onze commerciële klanten opereren overdag als een bedrijf en kunnen eenvoudigweg geen schilders of aannemers hebben – zelfs stille klanten zoals wij – die werknemers afleiden van hun verantwoordelijkheden of klanten van hun ervaring. Als uw bedrijf of kantoor een nieuwe verflaag nodig heeft, kunt u ons gerust vragen om te verschijnen na het sluiten van uw bedrijf. Schilders van Paint Works nemen altijd de juiste veiligheidsmaatregelen om ervoor te zorgen dat onze werkomgeving schoon, opgeruimd en veilig voor medewerkers blijft.

Interieur schilderij

Interieur schilderij

Bij Paint Works bieden we schilderservices voor alle soorten interieurschilderprojecten: residentieel en thuis, commercieel en industrieel, zowel bezet als onbezet. We zullen ons werkschema afstemmen op uw behoeften en vereisten, inclusief werknachten en weekends wanneer nodig. Met interieur schilderen, zoals al onze diensten, nemen we een gedetailleerde aanpak van start tot finish. We besteden veel aandacht aan ons werkproduct, van de voorbereiding van het oppervlak tot de laatste laag. U kunt zich op uw gemak voelen in de wetenschap dat uw eigendom in “grote handen” zal zijn en zorgvuldige zorg en bescherming bij ons zullen ontvangen terwijl wij barrières en bescherming creëren binnen ons werkgebied. We werken aan projecten in alle soorten en maten, dus zelfs als u slechts een klein geschilderd plafond nodig hebt, verwelkomen en waarderen we uw bedrijf. Paint Works begrijpt dat privacy erg belangrijk is voor al onze klanten. Daarom kiezen we ervoor om sommige van onze beste werken op internet niet op verzoek van de klant weer te geven en te ‘pronken’. We hebben u enkele afbeeldingen verstrekt die de kwaliteit van ons werk aantonen zonder afbeeldingen te plaatsen die als onthullend of persoonlijk kunnen worden beschouwd.

Exterieur schilderij met verfwerken

verfwerken

Voorafgaand aan het aanbieden van buitenschilderwerk bij Paint Works, ontvingen we routinematig verzoek na verzoek van klanten die wilden dat hun buitenkanten met hetzelfde detailniveau konden worden geschilderd als Paint Works binnenshuis bereikte. Na ons eerste exterieurproject werd Paint Works in de hele gemeenschap genoemd als degene die moest worden gebeld wanneer je het werk met de juiste technieken en zorg wilde voltooien. Een lange levensduur is waarde, dus we zorgen er altijd voor dat het oppervlak goed is voorbereid voordat een nieuwe coating wordt aangebracht. Dit omvat wassen, schrapen, schuren en primen. Het is van vitaal belang dat het weer binnen de specificaties van de producttoepassing valt om een ​​goede hechting mogelijk te maken, wat leidt tot een duurzame, mooie afwerking. We poetsen alle lagen, wat een lange levensduur oplevert in vergelijking met een spuitapplicatie. We beschouwen ons werk pas als de klant volledig tevreden is.

Beste luchtcompressoren voor spuitverf 2019

Luchtcompressoren


Een luchtcompressor van behoorlijke kwaliteit is geschikt voor vrijwel alle verfspuiten en stelt u in staat om elke gewenste sproeier te kiezen. Het is meestal de beste metgezel van een ervaren schilder in de buurt of in de nabijheid van de doe-het-zelvers tijdens huisactiviteiten.

Het vinden van de juiste luchtcompressor voor uw verfbehoeften is geen eenvoudige opdracht, omdat het een grondig onderzoek van de beschikbare items vereist. Hier zijn een paar betrouwbare.

 

 1) California Air Tools 10020C Luchtcompressor


Al geruime tijd staat het merk California Air Tools synoniem voor hoogwaardige luchtcompressoren in alle categorieën. De 10020C Ultrastille en olievrije luchtcompressor (“CAT 10020C”) gaat verder met deze gewoonte en brengt kwaliteitsinnovatie naar experts en beginnende doe-het-zelvers met een groot aantal voordelen. De CAT 10020C vervangt de welbekende CAT 10020 en biedt een rustige 2,0 pk-compressor die een onvoorstelbaar lage 70 decibel geluid produceert terwijl hij tijdens activiteit op een laag toerental van 1680 RPM wordt afgevuurd. Minder lawaai en minder motorslijtage betekent betere taaiheid en langere levensduur.
langere levensduur

2) Rolair JC10 Plus-compressor


De PORTER-CABLE C2002 olievrije UMC-pannenkoekcompressor (“PORTER-CABLE C2002”) wordt geleverd met het voorbeeldige uiterlijk van de rode pannenkoekcompressor, een waterkanaalventiel en elastische voeten voor extra sterkte.
De conservatieve hogedrukstructuur van deze 150-psi zes gallon zonder olie-eenheid werkt voor verschillende luchtgereedschappen, omdat deze wordt beoordeeld op 2,6 SCFM bij 90 psi, wat rekening houdt met een snelle recuperatietijd. De C2002 is praktisch nieuw in zijn categorie en biedt twee productielijnen die luchtkoppelingen hebben geïntroduceerd om twee mogelijke klanten te ondersteunen. De C2002 biedt tal van duidelijke hoogtepunten.


3) California Air Tools 5510SE luchtcompressor

luchtcompressor

De California Air Tools 5510SE Ultrastille en olievrije 1.0-HP 5,5-gallon luchtcompressor (“CAT 5510SE”) is een ander stuk van een stroom van rustige maar krachtige stappen in de showcase van de compressor.
De CAT 5510SE biedt een 1,0 pk-compressor die slechts 60 decibel geluid produceert terwijl hij met 1680 RPM aanslaat. Net als andere nieuwe CAT-bijdragen heeft het een dubbele zuigerpomp zonder olie en Easy Start Valve-mechanisme om een ​​koud begin (lagere stroomsterkte) bij lagere temperaturen eenvoudiger te maken.

4) Campbell Hausfeld TQ3104 Luchtcompressor

Als u rustig door de keuzes van de luchtcompressor kijkt, kunt u over de Campbell Hausfeld-luchtcompressor, 80 gallon, verticale compressor, eentraps, 16CFM, 5HP, 1PH rijden (“Campbell Hausfeld TQ3104”). De specificaties zijn opmerkelijk (en enorm): een 80-liter tank, 140 max PSI en 16.0 CFM bij 90 PSI. Het kan werken met verschillende krachtige luchtgereedschappen, vanwege een gietijzeren vierkamerpomp.

Transport, transport en verzamelen aan uw kant alleen kan een grote pijn zijn, vooral als sommige onderdelen ontbreken of kapot zijn. Als u niet zo bekend bent met deze compressoren en de frustratie wilt voorkomen, moet u de TQ3014 gebruiken voor de andere beschikbare keuzes.
Word lid van de nieuwsbrief